Смажена червона риба

Категорії 5 - Нові рецепти

Інгредієнти:

1-2 кг червоної риби (горбуша, кета),

2 яйця,

250 г цибулі,

200 г моркви,

1 лимон,

сіль,

перець,

спеції за смаком,

панірувальні сухарі,

соняшникова або оливкова олія.

Спосіб приготування:

Рибу почистити, вимити і нарізати шматочками. Потім посолити, поперчити, додати спеції та маринувати 20 хвилин.

Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на середній тертці. Потім цибулю обсмажуємо до золотистого кольору на олії, після чого додаємо моркву і трохи обсмажуємо.

Цибулю з морквою виймаємо, а олію залишаємо в сковорідці, оскільки надалі ми будемо на ній смажити рибу.

Потім збиваємо яйця, опускаємо туди шматочки риби, після чого вмочуємо в сухариках і на сковорідку. Смажимо до готовності. Наприкінці на готову рибу викладаємо моркву з цибулею і подаємо на стіл!

Смачного!

Коментувати