Запіканка з гарбуза та локшиною

Категорії 5 - Нові рецепти
Готову запіканку розрізаємо на шматочки і посипаємо цукровою пудрою, виходить чудовий сніданок для дитини перед школою, та й дорослі не відмовляться від шматочка смачної запіканки з чашкою ранкової кави.

Запіканка з гарбуза та локшиною
Інгредієнти:

  1. 1 кг гарбуза
  2. 200г локшини
  3. 2-3 ст.ложки олії рослинної
  4. 4 яйця
  5. 50г цукру
  6. сіль, кориця за смаком

Спосіб приготування запіканки:

Локшину відварити, дати стекти воді. Гарбуз нарізати дрібною соломкою, посолити і підсмажити в розігрітій олії, не закриваючи кришкою сковороду. Потім змішати обсмажений гарбуз із локшиною, вбити яйця, всипати цукор, сіль за смаком (корицю за бажанням, але я не кладу, тому що у нас у сім’ї не люблять корицю), все добре перемішати, перекласти у форму для випікання та поставити у розігріту духовку 170-180С, випікати до рум’яної скоринки…

Смачного!

Коментувати