Готову запіканку розрізаємо на шматочки і посипаємо цукровою пудрою, виходить чудовий сніданок для дитини перед школою, та й дорослі не відмовляться від шматочка смачної запіканки з чашкою ранкової кави.
Запіканка з гарбуза та локшиною
Інгредієнти:
- 1 кг гарбуза
- 200г локшини
- 2-3 ст.ложки олії рослинної
- 4 яйця
- 50г цукру
- сіль, кориця за смаком
Спосіб приготування запіканки:
Локшину відварити, дати стекти воді. Гарбуз нарізати дрібною соломкою, посолити і підсмажити в розігрітій олії, не закриваючи кришкою сковороду. Потім змішати обсмажений гарбуз із локшиною, вбити яйця, всипати цукор, сіль за смаком (корицю за бажанням, але я не кладу, тому що у нас у сім’ї не люблять корицю), все добре перемішати, перекласти у форму для випікання та поставити у розігріту духовку 170-180С, випікати до рум’яної скоринки…
Смачного!