Інгредієнти:
4 невеликі буряки,
100 г твердого сиру,
1 головка часнику,
20 г кропу,
70 мл майонезу,
100 г червоної солоної риби,
100 г плавленого вершкового сиру,
мелений червоний перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Для початку ретельно вимиваємо буряк і викладаємо в каструлю. Потім заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і варимо 2 години на невеликому вогні під кришкою. Потім зливаємо воду і даємо охолонути, після чого буряк очищаємо і нарізаємо товстими кружальцями.
На тертці натираємо твердий сир. Часник вимиваємо й очищаємо, а потім пропускаємо через прес. Кріп промиваємо холодною водою, обсушуємо і дрібно подрібнюємо. Із червоної риби видаляємо кістки та нарізаємо невеликими шматочками. Потім рибу слід подрібнити в блендері. Плавлений сир розминаємо виделкою і ретельно перемішуємо з усіма інгредієнтами та майонезом (крім буряка). Поперчимо і солимо за смаком.
Наприкінці за допомогою кондитерського мішечка з фігурною насадкою видавлюємо на кожен кружок буряка отриману начинку і прикрашаємо зеленню.
Приємного апетиту!