Соус томатний

Категорії 5 - Нові рецепти
Якщо ви надумали приготувати пиріжки з картоплею або фаршировані овочі, то томатний соус вам буде доречним. Томатний соус так само можна використовувати для приготування страви тефтелі в томатному соусі .

Соус томатний
Інгредієнти:

  1. 2-3ст.ложки томату-пюре
  2. 2ст.ложки борошна
  3. 1 не велика морква
  4. 1 цибуля ріпчаста
  5. 2ст.ложки олії рослинної
  6. 1ст.ложка вершкового масла
  7. 1 склянка м’ясного бульйону
  8. сіль, перець, спеції за смаком

Приготування томатного соусу:

Моркву, цибулю почистити, дрібно нарізати й підсмажити в олії, додати під час смаження борошно. Після цього покласти томат-пюре, розмішати, залити склянку м’ясного бульйону і проварити на слабкому вогні 5-10 хвилин. Після закінчення варіння соус протерти через сито, посолити, поперчити, покласти шматочок вершкового масла, перемішати і поставити на вогонь, довести до кипіння і зняти з вогню.

Коментувати