Головне завдання переливки вина полягає у видаленні з нього осаду. Річ у тім, що померлі дріжджові грибки – головна складова цього осаду – дуже швидко починають розкладатися, надаючи молодому вину неприємної гіркоти. Крім того, мікроорганізми, що починають розкладатися, роблять вино каламутним, а позбутися цієї каламуті практично неможливо.
Категорії
Сторінки
Ссылки
- Риболовля в Україні – все для рыбалки !
Календар
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Архів
- Січень 2012 (6)
- Грудень 2011 (9)
- Листопад 2011 (12)
- Жовтень 2011 (12)
- Вересень 2011 (9)
- Серпень 2011 (17)
- Липень 2011 (13)
- Липень 2010 (9)
- Травень 2010 (10)
- Квітень 2010 (33)
- Березень 2010 (163)
- Лютий 2010 (92)