Салат “Дружба”

Категорії Асорті

1 кг кабачків, 1 кг баклажанів, 1,5 кг помідорів, 0,5 кг свіжої капусти, 0,5 кг солодкого перцю, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг моркви, 2 ст. росл. олії, 1 ст-л. з верхом солі, 3 ст. цукру, 2 ст. манки, 0,5 ч. л. лимонної кислоти.
Кабачки та баклажани очистити від шкірки та серцевини, нарізати кубиками. Баклажани посипати сіллю, залишити на 20 хв., щоб вийшла гіркота, віджати.
Моркву та цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити в раст. олії. Капусту дрібно порубати, помідори нарізати часточками, а перець – соломкою. Всі овочі скласти у велику каструлю і тушкувати до готовності (приблизно 35-40 хв). За 10 хв. до готовності всипати манку та цукор. Наприкінці влити лимонну кислоту, розчинену 0,5 ст. води. Розкласти у стерилізовані банки, закатати.

Коментувати