Пшоняна каша з гарбузом

Категорії 5 - Нові рецепти
Гарбуз дуже смачний і корисний овоч, який містить велику кількість каротину і вітамінів.  У м’якоті гарбуза міститься дуже багато цінної речовини, сік і м’якоть гарбуза використовують в їжу, скоро встигне новий врожай Гарбуза, пора збирати рецепти що і як приготувати з Гарбуза.

Пшоняна каша з гарбузом
Інгредієнти
1,2 склянки пшона
750г гарбуза
3 склянки води
1 ч.ложка солі
масла вершкове
Спосіб приготування пшоняної каші з гарбузом
Свіжий гарбуз очистити від шкіри та зерен, дрібно нарізати, покласти в каструлю, залити 3 склянками води і варити 10-15 хвилин. Потім всипати промите пшоно, додати сіль і, помішуючи, варити ще 15-20 хвилин. кашу, що загусла, накрити кришкою і поставити на 25-30 хвилин для упрівання. Пшоняну кашу з гарбузом можна приготувати й на молоці. Масло подавати окремо.
Смачного!

Коментувати