Вважається, що макаронні вироби – це улюблені страви в італійців, але в країнах СНД макарони теж користуються величезним попитом, у наших кухнях є безліч рецептів приготування страв із макаронних виробів, одним із таких є макаронник із сиром, або локшиннік.
Макаронник з творогом, рецепт
Інгредієнти:
- 250г макарон
- 2 яйца
- 1 стакан творога
- 2 ст. ложки сахара
- 2 ст. ложки сухарей
- 1-2 ст. ложки масла
- соль
Рецепт приготування макаронника з сиром :
Відварити макарони, скинути їх у друшляк, щоб стекла з них вода, далі назад закидаємо їх у каструлю, змішуємо із сирими яйцями, солимо, додаємо цукор і все добре перемішуємо. Сир пропускаємо через м’ясорубку (або можна перетерти через сито), потім сир змішуємо з макаронами. Дістаємо форму для запікання, викладаємо в цю форму макарони з сиром, розрівнюємо, змащуємо зверху олією, потім посипаємо сухарями і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 180°С на 15-20 хвилин. Усі рецепти приготування макаронів по-своєму унікальні, хоча принцип приготування у них схожий. На цьому рецепт приготування макаронника з сиром закінчено, під час подавання на стіл посипте зверху цукром.
Приємного смаку!