Макаронник з творогом

Категорії 5 - Нові рецепти
Вважається, що макаронні вироби – це улюблені страви в італійців, але в країнах СНД макарони теж користуються величезним попитом, у наших кухнях є безліч рецептів приготування страв із макаронних виробів, одним із таких є макаронник із сиром, або локшиннік.

Макаронник з творогом, рецепт

Інгредієнти:

  1. 250г макарон
  2. 2 яйца
  3. 1 стакан творога
  4. 2 ст. ложки сахара
  5. 2 ст. ложки сухарей
  6. 1-2 ст. ложки масла
  7. соль

Рецепт приготування макаронника з сиром :

Відварити макарони, скинути їх у друшляк, щоб стекла з них вода, далі назад закидаємо їх у каструлю, змішуємо із сирими яйцями, солимо, додаємо цукор і все добре перемішуємо. Сир пропускаємо через м’ясорубку (або можна перетерти через сито), потім сир змішуємо з макаронами. Дістаємо форму для запікання, викладаємо в цю форму макарони з сиром, розрівнюємо, змащуємо зверху олією, потім посипаємо сухарями і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку 180°С на 15-20 хвилин. Усі рецепти приготування макаронів по-своєму унікальні, хоча принцип приготування у них схожий. На цьому рецепт приготування макаронника з сиром закінчено, під час подавання на стіл посипте зверху цукром.

Приємного смаку!

Коментувати