Кекс Кукурудза

Категорії 5 - Нові рецепти
Ще один рецепт приготування кексів, поєднання борошна різних сортів, дає змогу отримати дуже смачну випічку, яка досить довго не черствіє і чудово підходить до ранкової чашки кави, сподіваюся цей рецепт кексу, який я назвала “Кукурудзяна” Вам сподобається.

Кекс Кукурудза

Інгредієнти:

  1. 1 склянка борошна пшеничного
  2. 1 склянка борошна кукурудзяного
  3. 6ст.ложок цукру
  4. 2ч.ложки порошку для випічки
  5. щіпка мускатного горіха (порошку)
  6. 1 склянка знежирених вершків
  7. 3ст.ложки вершкового масла
  8. 3ст.ложки кукурудзяної олії
  9. 2 яйця
  10. 1 склянка кукурудзяних зерен (свіжих або заморожених)
  11. щіпка солі

Рецепт приготування:

У великій мисці з’єднаємо пшеничне і кукурудзяне борошно, цукор, порошок для випічки, сіль і мускатний горіх, все це добре перемішати. В окремій мисці збийте вершки, олію, 1 яйце і 1 жовток до однорідного стану, потім з’єднуємо сухі інгредієнти зі збитими вершками і замішуємо тісто, додайте кукурудзяні зерна і ще раз перемішайте. Після чого розкладаємо у формочки для випічки. Випікаємо при температурі 220С, 15-18 хвилин, щоб верхівка кексу стала золотистого кольору. Якщо ви любите готувати, то рецепти закуски, можуть допомогти вам приготувати прості та смачні закуски.

Приємного смаку!

Коментувати