Ікра з баклажанів

Категорії Баклажани

1 кг баклажанів, 1 кг цибулі, 15 стручків солодкого перцю, олія для обсмажування, сіль, томатна паста, оцет, часник – за смаком.

Цибулю подрібнити і обсмажити в олії до рум’яності. Солодкий перець нарізати тонкою соломкою, додати до цибулі, тушкувати до розм’якшення (маса має стати пюреподібною).
У баклажанів зрізати хвостики і опустити плоди повністю в киплячу підсолену воду, варити 15 хв. Варені баклажани зморщуються, а всередину легко входитиме дерев’яна паличка. Зі остуджених баклажанів зняти шкірку, а м’якоть дрібно нарізати або пропустити через м’ясорубку. З’єднати з|із| підсмаженою масою, посолити, додати|добавляти| томат-пасту і гасити 30-40 хв. Додати дрібно нарубаний часник, оцет, розкласти в стерилізовані банки, закатати, укутати.

1 коментар на “Ікра з баклажанів”

  1. Иннеса выказав

    прошлой осенью готовила так баклажаны,но с некоторыми изменениями

Коментувати