Галушки із творога
Інгредієнти
- 500г сиру
- 100мл сметани
- 2 яйця
- 3ст.ложки цукру
- 1 склянка борошна
- 3ст.ложки олії
Рецепт приготування галушок із сиру:
Сир найкраще брати жирний, потім його пропустити через м’ясорубку або протерти через сито, після чого додаємо до сиру два сирих яйця, цукор, одну ложку топленого масла, сіль і потім усе добре перемішуємо. Після чого в сирну масу поступово всипаємо склянку борошна і ретельно замішуємо сирне тісто. Отримане сирне тісто викладаємо на обробну дошку, посипану борошном, і розрізаємо на чотири рівні частини, кожну частину розгортаємо у формі тонкої ковбаски, потім розрізаємо їх на невеликі шматочки, трохи притискаємо, надаючи їм форму ромбів. Після чого закидаємо сирні галушки в киплячу підсолену воду, щойно галушки почнуть спливати на верх, виймаємо їх шумівкою на блюдо. Готові галушки поллємо топленим маслом і окремо зверху покласти сметану.
Приємного апетиту!