Биточки пшоняні

Категорії 5 - Нові рецепти
Из пшена можно приготовить не только каши и гарниры, но и прекрасный десерт, детки часто отказываются есть кашу, а от этого десерта они вряд ли откажутся, а можно еще Биточки украсить спелыми свежими ягодами.

Биточки пшоняні
Інгредієнти:
2 склянки пшона
5 склянок молока (або води)
1ст.ложка цукру
щіпка солі
2-3 ст.ложки олії
борошно або сухарі панірувальні
Спосіб приготування
У киплячу воду додати сіль, цукор, всипати промите пшоно і, помішуючи, варити 15-20 хвилин. Потім каструлю з кашею накрити кришкою і поставити на 25-30 хвилин для упрівання. Далі, готовій каші дати охолонути, а потім змочивши руки в холодній воді, обробити биточки, обкачати їх у борошні або в сухарях і підсмажити на сковороді з олією. Готові биточки подають із киселем, сметаною, маслом або просто з молочним соусом.
Смачного!

Коментувати