Асорті салат у яблучному соку

Категорії Асорті

Бля салату потрібно: • 500 г моркви
• 500 г солодкого перцю
• 500 г томатів
• 100 г фізалісу
• 1 головка часнику
• 3 головки цибулі
• 250 г яблучного соку
• 50 г олії
• 50 г цукру
• 40 г солі


Моркву, томати, солодкий перець вимити, нарізати соломкою, цибулю – кільцями. Часник очистити, подрібнити. Часник та цибулю обсмажити на сковороді до золотистого кольору, додати моркву, томати та перець, смажити ще 5 хв.
Обсмажені овочі з цибулею викласти в каструлю, додати свіжий яблучний сік, плоди фізалісу, сіль, цукор, добре перемішати. Після виділення соку прокип’ятити протягом 30-45 хв, розлити в стерильні банки і закатати.

Коментувати