Стиглі, але тверді абрикоси вимити, не розрізаючи, видалити кісточки (вийняти шпилькою або виштовхнути паличкою, не руйнуючи плода). Кісточки прожарити в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 5 хвилин, потім, розколовши, вийняти ядра і вкласти їх по одному в кожну ягоду. Із цукрового піску та води зварити сироп, киплячим залити підготовлені абрикоси й залишити до охолодження. Після того знову довести до кипіння й одразу ж зняти з плити. Остудити. Поставивши холодну масу ще раз на вогонь, доварити варення до готовності, коли абрикоси стануть прозорими, а сироп густим. Готове варення в гарячому вигляді розфасувати в стерильні банки й закатати. Замість абрикосових ядер у ягоди можна помістити ядра фундука або волоських горіхів.
Категорії
Сторінки
Ссылки
- Риболовля в Україні – все для рыбалки !
Календар
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Архів
- Січень 2012 (6)
- Грудень 2011 (9)
- Листопад 2011 (12)
- Жовтень 2011 (12)
- Вересень 2011 (9)
- Серпень 2011 (17)
- Липень 2011 (13)
- Липень 2010 (9)
- Травень 2010 (10)
- Квітень 2010 (37)
- Березень 2010 (169)
- Лютий 2010 (95)